Neil Rogers has really worked hard to get fit and he shared his story with us to make sure everyone can get inspire and be fit always, Here is Fitness Story and Tips By Neil Rogers.

Fitness Story and Tips By Neil Rogers

Fitness Story and Tips By Neil Rogers

Name: Neil Rogers

Age: 39
Family Status: Married
Occupation: Sales Advisor
Height: 5ft 10

Starting Weight: 17 stone 3 pounds

Current Weight: 15 stone 4 pounds

Current Waist Size: 36 inch

Neil Rogers Fitness Interview

Q1.How much did you lose (pounds, inches, dress/pants size)?

Ans. I have lost 27 pounds.

Q2. When did you become unhappy with your weight or look (where you
overweight as a child or did you gain weight as an adult)?

Ans. Even though I have been working out since I was 18, a few years ago I looked at a photograph and I was very overweight. I was horrified. I made an instant decision lose weight.

Q3. What made you decide to look fit?

Ans. To be more confident.

Q4. What were the most important changes you made to look good?

Ans. I became a lot more strict with my diet. I ate high protein foods that were filling such as chicken fish and low-fat cheese. I still have a cheat day though !!!

Q5. What was the most challenging thing you had to deal with during your
fitness journey?

Ans. The most challenging thing was restricting my favorite foods crisps and chocolate.

Q6. How long did it take you to start to see results?

Ans. I would say 6 months. Believe in yourself and the results will come.

Q7. How long did it take for you to reach your current look?

Ans. About 21 years. Research and nutrition are the key.

Q8. How long have you maintained your fitness and what are the most
important factors for keeping it off?

Ans. I have maintained my fitness for 21 years. The most important factors for keeping
the weight off is staying motivated and wanting to look good.

Q9. What keeps you motivated to continue your fitness success?

Ans. Because I want to look pleasing to the eye and remain muscular.

Q10. How has your life changed now that you made so many changes?

Ans. I feel much more confident in myself. I feel that if I put my mind to something
I can do it.

Q11. Do you have any advice for others who are trying to be fit or any
fitness trick?

Ans. Stick a picture of a celebrity with a good physique on the fridge. Look at this
before you go to bed. This will help you stay motivated.

Q12. How did FaddyFeed help you reach your weight loss goals?

Ans. I found it very inspiring.

Q13. Did You Overcome any of your weakness into a strength?

Ans. Yes, bodybuilding has made me more confident and social.


Q14. Have you ever helped train a friend? How did that work out?

Ans. I have never trained with a friend! They are too lazy.

Q15. How do you keep your fitness knowledge up to date?

Ans. I read a lot of bodybuilding articles on google. Its amazing what you can find
on the internet.

Neil Rogers Fitness Tips!

Fitness Tip #1:

Eat six small meals throughout the day.

Fitness Tip #2:

Eat high protein foods. These will fill you up.

Fitness Tip #3:

Drink lots of water at least two litres a day.

Fitness Tip #4:

Take supplements to help achieve your goals.

Fitness Tip #5:

Believe in yourself.

Neil Rogers Fitness Eating Plan!

What do you normally eat for breakfast?

Breakfast, porridge.

What do you normally eat for lunch?

Lunch. Chicken breast.


What do you normally eat for dinner?

Snacks. Fruit and protein bars.

What type of nutritional supplements do you take?

Supplements. Creatine whey protein and preworkout.

Neil Rogers Fitness Workouts!

What do you do for weight training (exercises, workouts)?

Weight training. I work my biceps triceps shoulders and chest muscles twice a week.

What do you do for cardio training (exercises, workouts)?

Cardio. I don't actually do any cardio. As long as you are in a cardio deficit daily, there is actually no need for cardio.

Special thanks to Neil Rogers to share his valuable and great tips to be fit. That was the Fitness Story and Tips By Neil Rogers.